OMD logo
OMD is een toonaangevend en één van de meest innovatieve media- en communicatie bureaus in Nederland. Er werken ruim 80 medewerkers bij OMD die actief zijn voor een geweldig portfolio van lokale en internationale merken. OMD wordt erkend voor haar geďntegreerde, innovatieve en creatieve media aanpak. In de afgelopen jaren heeft dit geleid tot diverse prijzen waaronder de AMMA, SpinAward, Effie, SponsorRing en SAN Accent en zijn we het meest bekroonde bureau.

PHD logo
PHD is het ’s werelds snelst groeiende media- en communicatienetwerk. Met een sterke focus op strategie, innovatie en creatief conceptueel denken, ondersteunt met een unieke propositie gefundeerd op neurologisch onderzoek, onderscheidt PHD zich binnen het huidige en toekomstige medialandschap. Zo maakt PHD gebruik van een model dat inzage geeft in de drijfveren van de consument en vertaalt dit naar een relevante en effectieve media/middelen mix. PHD daagt hiermee de huidige vorm van mediaplanning uit en wil op vernieuwende en inspirerende wijze de proposities van haar klanten onder de aandacht brengen van haar doelgroep. PHD Nederland is in 2007 opgericht en zeer succesvol gebleken en inmiddels doorgedrongen tot de top 10 van mediabureaus met een mooi portfolio van lokale en internationale klanten.

DBRS logo
DBRS is sinds 1984 het mediabureau voor strategie, planning, inkoop en executie. Wij zijn een klein en zelfstandig mediabureau dat valt onder de internationale vleugels van de Omnicom Media Group. DBRS staat met haar service garant voor een perfecte afhandeling van alle bureautaken, maar ook voor discretie. Een goede en betrouwbare partner in uw mediazaken.

M2M logo
M2M is uniek in het wereldwijde mediabureau landschap. We zijn een netwerk dat is ontstaan uit passie en de gedachte dat klanten behoefte hadden aan een ander type bureau. Zo zijn we ook gestart! We zijn een bureau dat zijn klanten het beste van twee werelden biedt; de spirit en cultuur van een klein, onafhankelijk en ondernemend bureau, in combinatie met de resources en omvang van de Omnicom Media Group. De oorspronkelijke focus lag op luxe merken, mode en beauty, maar het werd al snel duidelijk dat onze propositie een veel bredere aantrekkingskracht had voor een breed scala aan klanten. ‘Your Business, Our Passion’ ligt aan de basis van alles wat we doen.